Om oss

Du finner oss med utsikt til Ledaalparken, en kjapp spasertur opp fra Stavanger sentrum. Det åpne kjøkkenet  er hjertet i vår intime, stilige og lune restaurant. Her kan du sitte deg godt tilbake, senke skuldrene og nyte vår sesongbaserte meny enten du sitter ved ett av bordene, på baren eller i ett av vinduene med utsikt til parken. Velkommen til oss, Stuart, Silje & Knut-Espen ♡

Stuart Barber - Chef

Stuart Barber kommer fra Briston, en liten landsby utenfor Norwich. Han har jobbet som kokk på flere av de beste restaurantene i England, inkludert Morston Hall *, Story London ** og The Fat Duck ***. På Hermetikken er det Stuart som er kjøkkensjef og maten vi serverer reflekterer hans matfilosofi. 

Hermetikken_Aug23-web_3301.jpg

Meny & vin

Vi elsker lokale råvarer i sesong og vår meny er basert på de beste ingrediensene vi klarer å få tak i. Tilberedning og teknikker som brukes på kjøkkenet søker å fremheve råvarenes egenart og unike kvaliteter. Vin står også vårt hjerte nært, og vinene vi serverer er laget av mennesker som virkelig bryr seg. Vi ser etter kvalitet, egenart, klasse og drikkbarhet og vinmenyen fremhever smakene på tallerkenen. Du kan velge mellom vår Oma(k)ase med 12 serveringer og vår 5-retters meny.